Audyt energetyczny przedsiębiorstwa – uzupełnienie raportu o zbiorczą kartę informacyjną - Kurtz-Orecka, Karolina (INSTAL, 2023)
W artykule przedstawiono opracowaną zbiorczą kartę informacyjną do raportu z audytu energetycznego przedsiębiorstwa. Karta pozwala na znaczne rozszerzenie zakresu prezentowanych informacji, które są syntezą raportu. Przedstawiona karta podsumowująca może służyć jako uzupełnienie oficjalnej karty audytu efektywności energetycznej.
Keywords: audyt energetyczny przedsiębiorstwa; wzór karty audytu; oszczędność energii; efektywność ener getyczna; energia finalna